activiteitenteam

A-team

Oftewel het activiteitenteam, een gezellig team van enthousiaste, creatieve, gekke, lieve en behulpzame moeders die samen met leerkrachten de leukste niet-lesgebonden activiteiten binnen de school organiseren. Er moeten veel dingen voor deze activiteiten geregeld worden, het bedenken, het uitwerken en uitvoeren van activiteiten, maar ook het doen van boodschappen, begeleiding regelen, versieren, assisteren, vervoer regelen, cadeautjes inslaan, opruimen, enz. enz horen bij de taken van het A-team.

Teamleden 2019/ 2020
Liesbeth Peelen, moeder Bram en Isabel, voorzitter
Ingrid Nijssen, penningmeester
Patricia Streng, moeder Viggo, 
Jessica de Winter, moeder Lichelle, secretaris
Sandra Bouwman, moeder Doutzen
Tessa van Helvoirt, moeder Julian en Sam
Harmke Hendrixen, moeder Sara en Jonah
Marjolein van Muilekom, moeder Jens en Sten
Chrisja van Opstal, moeder Tibbe, Saar
Claudia van de Pavert, moeder Sjoerd
Susan Vet, moeder Julie

Ouderbijdrage
Het A-team is een stichting die zorgt dat de activiteiten gefinancierd worden door middel van het innen van de ouderbijdrage. De stichting ontvangt namelijk geen geld van het rijk of van de school. Het geld van de ouderbijdrage wordt alleen besteed aan deze extra activiteiten. Verder heeft het A-team geen winstoogmerk, het geld wat binnenkomt wordt in datzelfde jaar ook weer uitgegeven aan de activiteiten. Alle activiteiten worden bekostigd uit uw ouderbijdrage. Niet alleen de activiteiten worden ervan betaald, ook de sinterklaascadeautjes en andere kleine attenties tijdens festiviteiten op school. De bijdrage is vrijwillig, maar tegelijkertijd ook noodzakelijk om al deze leuke dingen te kunnen blijven organiseren.

De ouderbijdrage bedraagt voor het schooljaar 2019-2020 € 42,50 per kind per schooljaar. Voor kinderen die instromen na 1 januari betaalt u € 25,00.

In principe gebruiken wij voor dit bedrag de SEPA-machtiging gebruiken die te vinden is op deze website.
U kunt ook zelf het bedrag van de ouderbijdrage overmaken naar bankrekeningnummer 3850.14.015 t.n.v. het A-team Bernulphusschool onder vermelding van de naam van uw kind(eren) en de groep waarin zij zitten. U ontvangt hier dus geen acceptgiro voor.
De penningmeester van het A-team int de bijdrage en zorgt er na controle door de MR voor dat de gelden zorgvuldig worden besteed.
Contact
Heeft u vragen of lijkt het u leuk om eens te helpen bij activiteiten, meldt u zich dan aan via e-mail:
ouderraad.bernulphusschool@debasisfluvius.nl

We zijn elk jaar weer trots op alle leuke activiteiten en hopen dat dit met uw hulp weer gerealiseerd kan worden!
Het A-team
 
Powered by BasisOnline