Kind en Meer


 
 
Wij zijn Kind & meer, een praktijk voor opvoedings- en gezinsvragen. Binnen én buiten het Kindcentrum zetten we ons graag samenwerkend met andere partijen in voor zo laagdrempelig mogelijke en zo positief mogelijke ondersteuning aan ouders, kinderen en gezinnen.
 
Wie zijn we en wat doen we?
Ieder kind en elke situatie is uniek! Voor kleine en grotere vragen over opvoeding, ontwikkeling, gedrags- en gezinsproblemen kun je bij ons terecht. Kind & meer werkt samen met ouders en kind aan concrete oplossingen voor in de dagelijkse praktijk. Omdat praten niet voor iedereen de beste manier is om aan oplossingen te werken hebben we ook meer ervaringsgerichte- en 'doe'-vormen van behandeling en training. Onze combinatie van verschillende disciplines helpt om zoveel mogelijk op maat te kunnen werken. Waar passend werken we uiteraard met scholen en andere betrokkenen samen; net wat het gezin wenst en hoe de situatie is.

De enige plek op school waar 1 plus 1 drie kan zijn..
Samenwerken met andere disciplines binnen zo regulier mogelijke contexten zien we als heel waardevol. Vandaar dat we vanaf het eerste idee enthousiast zijn over het concept Kindcentrum.
 
Meer informatie
Binnen het Kindcentrum zelf zijn verschillende mensen uit ons team aan het werk op het moment. Andere locaties van Kind & meer zijn gevestigd in Oosterbeek, Renkum, Driel en Elst. Als u de school aan de zijkant binnenkomt vindt u ons direct rechts. Omdat er overdag meestal afspraken zijn is dat helaas niet een plek om naar binnen te kunnen lopen als u vragen heeft, maar we denken altijd juist graag met u mee dus bel of mail ons gerust met vragen (026-3791901 of per mail: info@kindenmeer.nl).

Meer specifieke informatie over ons aanbod van therapieën en trainingen vindt u uiteraard ook op onze site: www.kindenmeer.nl.
 
Team Kind & meer

 
Powered by BasisOnline